Urtyp Pilsener 5.2% – Een pilsener met een flinke dosis amber mout en whirlpool hops. Het amber mout geven het bier een sterker brood en moutig karakter. De whirlpool hops geven het bier een bloemig arome en hoppige afdronk. Bier pas in de koelkast vanaf 1 september

Rye Pale Ale 5.2% – Een pale ale met veel rogge mout en aroma hop. De Engelse hoppen geven het bier fruitige (passivrucht, ananas en perzik) tonen die samen met het kruigige rogge mout een zachte en romige beleving geven.

Lekker Languit 3.5% – Een bier die inspiratie uit de Engelse Best Bitter haalt. Ondanks het lage alcohol percentage heeft dit bier nog veel smaak en body van de gebruikte speciaal mouten. De Engelse hoppen geven het bier mandarijn en marmalade aroma’s en smaken.

NA IPA 0.5% – De eerste Non Alcoholic IPA van De Luiaard. Behalve alcohol zit hier ook amper calorieën in 8kcal/100 ml. Gebaseerd op de Nanny State van Brewdog. Weinig mout en veel hop geven dit bier een dunne en bittere ervaring. Nee het is geen volle NEIPA van 7%, maar het is na een paar slokken wennen nog een verfrissende, fruitige en dorstlessende drank.

Het is belangrijk om de alcoholvrije IPA in de koelkast te bewaren ten alle tijden!

Verzenden: