Slorona 5.2% – Een Mexican lager gemaakt met maïs. Zoetig verfrissend pils. Gemaakt met een enzym dat gluten afbreekt. Het is daarom een glutenarm bier geworden

Cassave Pils 5.5% – Een lager gemaakt met een flinke hoeveelheid cassave en aromahop. De gebruikte cassave is gemaakt door de universiteit van Wageningen. Dit bier is een samenwerking met zowel de universiteit en een cassave plantage uit Suriname. De cassave geeft het bier een unieke smaak.

Baltic Porter 8.3% – Een donker lager bier dat smaken heeft van drop/laurier en chocola. Naast moutige smaken is er ook wat karamel en donker fruit te vinden. De geroosterde mouten brengen dit bier dichtbij een Export Stout.

RIPL 6.3% – Red India Pale Lager. Een hoppig rood/amber lager bier. Het rode (karamel en moutige) karakter geeft balans aan de bitterheid van de hop. De hop staat bekend om de volgende smaken: sweet tropical fruits and complex aromas of mango, elderflower and even a hint of violet.

Zwaar Blond 7.3% – Een zwaar blond is droger, zwaarder en heeft veel meer koolzuur dan de bekende Belgisch Blonde. De meest bekende zwaar blond is Duvel 8.5%. Een lekker bier maar erg hoog in de alcohol. Daarom een luiaard versie met minder alcohol. Mag veel koolzuur hebben, om dat te bereiken kan je de biertjes eventueel wat warm laten rijpen.

Verzenden: